Polon-Alfa Romania S.R.L.

 

Suntem o companie activă în peste 10 țări, cu o puternică prezență în Europa, implicată în cercetare și dezvoltare, dar și în activitatea de producție a sistemelor de alarmă și detectare a incendiului.

Rădăcinile noastre se află în Polonia, cu o istorie bogată care se întinde pe parcursul a 63 de ani.

Istoria Polon-Alfa, începe în 1957, o dată cu fondarea  Departamentului Experimental al Institutului Tele-RadiotehnicMai târziu, în anul 1962, Polon-Alfa reușește să dezvolte primul detector de fum de ionizare din Polonia, și cel de-al treilea din lume.

În decursul timpului, interesul principal a fost orientat către detecția incendiului și sistemele de alarmă, astfel că în zilele noastre, Polon-Alfa este producătorul principal al acestor dispozitive în Polonia, și unul dintre cei mai importanți din Europa.

Timp de mulți ani, lucrăm pentru a promova siguranța în comunitate și în mediul înconjurător, în caz de incendiu, scopul nostru principal fiind acela de a oferi siguranță printr-o gamă extinsă de soluții de securitate.

 

Misiunea noastră de ghidare într-un mod proactiv a societății către siguranță crescută, inovație și progres, ne-a determinat să facem cunoscute și pe piața din România, o gamă largă de produse, printre care Polon, Veno, Novus, Kade, Texecom, Merawex. Mai mult, această dorință ne-a condus la organizarea sesiunilor de training dedicate clienților pentru formarea și îmbunătățirea noțiunilor de instalare și configurare a sistemelor. De asemenea, Polon-Alfa Romania oferă servicii de reparaţii în garanţie şi post-garanție, consultaţii şi asistenţă tehnică.

 

Polon-Alfa face parte din Grupul AAT HOLDING S.A., Polonia,  cel mai mare producător național și furnizor de sisteme electronice de securitate din Europa.

 

Drepturi de autor 2021 POLON-ALFA ROMANIA S.R.L.   TERMENI ŞI CONDIŢII