Știri

15/12/2021

10 ani de activitate în România

10 ani de activitate în România

Luna Decembrie aduce spiritul festiv, iar anul acesta este cu atât mai specială pentru Polon-Alfa, deoarece sărbătorim 10 ani de activitate în România.

18/03/2019

Astal Security Technologies devine Polon-Alfa Romania

Suntem foarte încântați să vă anunțăm astăzi Polon-Alfa Romania ca fiind viitorul nostru nume și logo-ul mărcii. Construim un nou nume pe piața românească care reunește branduri europene de top  în domeniul sistemelor de securitate sub o marcă convingătoare. Deși Polon-Alfa este un brand relativ nou pe piața din România, se bazează pe o experiență de peste 6 decenii.

Credem că aceasta este calea cea bună pentru compania noastră și pentru clienții noștri. Suntem o companie pentru viitor: Polon-Alfa.

21/11/2018

Romanian Security Fair 2018

Asemenea edițiilor Romanian Security Fair anterioare, si de acesta dată, întreaga echipă ASTAL ne-am putut bucura de timpul de calitate petrecut alături de toți cei care ne-au vizitat standul. Vă mulțumim, și suntem nerăbdători să colaborăm și în viitorul apropiat.

21/11/2018

POLON-ALFA: Latest Technology. Highest Quality.

Începand cu luna iulie a acestui an, fabrica Polon-Alfa- cel mai mare producător de sisteme de incendiu și echipamente pentru măsurarea radiațiilor ionizante, se află în plină expansiune.

29/05/2018

Primul sezon de traininguri ASTAL din 2018

O dată cu finalul primăverii am încheiat prima sesiune de traininguri din anul 2018. Le mulțumim tuturor celor peste 250 de participanți pentru prezență. Trainingurile au avut loc în șapte orașe din țară: București, Bacău, Brașov, Iași, Timișoara, Oradea și Cluj. 

03/04/2018

Joi, pe 29 martie, echipa ASTAL a avut plăcerea de a participa, în calitate de sponsor, la cea de-a III-a Conferință privind riscul de securitate la incendiu și efracție. Evenimentul s-a desfășurat la hotel Hilton Athénée Palace și a reunit atât experți din domeniul evaluării riscului, cât și invitați din rândul asociațiilor profesionale și autorităților legale ce au ca interes comun garantarea siguranței în situații de risc.

Conferinţa Analiza de Risc - Ediția a III-a

Joi, pe 29 martie, echipa ASTAL a avut plăcerea de a participa, în calitate de sponsor, la cea de-a III-a Conferință privind riscul de securitate la incendiu și efracție.

23/10/2017

În luna Septembrie, la Castelul Biskupi, compania Polon Alfa a organizat Congresul Național ”Signaling and Fire Automation – SAP”

Congresul Național ”Signaling and Fire Automation – SAP”

În luna Septembrie, la Castelul Biskupi, compania Polon Alfa a organizat Congresul Național ”Signaling and Fire Automation – SAP”.Cu o tradiție de 25 de ani, acest eveniment a reunit în 2017 peste 300 de specialiști în domeniu.

22/06/2017

Conferinţa Naţională a ASOCIAŢIEI ROMÂNE PENTRU TEHNICA DE SECURITATE Ediţia a IX-a

Conferința Națională ARTS

Conferința națională ”Perspective în securitatea privată – valoarea socială a serviciilor de securitate” 

02/03/2017

Avem plăcerea să vă informăm că Trainingurile ASTAL Security Technologies au debutat  în 2017 alături de partenerii noștri din Iași în cadrul cursului ‘Proiectare si integrare Polon-Alfa & Novus IP în softul VENO’  organizat la Hotel RAMADA IAȘI CENTER în zilele de 1 - 2 martie.  Programul este compus dintr-o prezentare a portofoliului Polon-Alfa & Novus, urmat de o partea consistentă de exemple de configurări, modele de sisteme precum și Tips&Tricks pentru rezolvarea unor situații apărute în faza de derura

Iași, martie 2017 - Training Polon-Alfa & Novus

Avem plăcerea să vă informăm că Trainingurile ASTAL Security Technologies au debutat în 2017 alături de partenerii noștri din Iași în cadrul cursului ‘Proiectare si integrare Polon-Alfa & Novus IP în softul VENO’ organizat la Hotel RAMADA IAȘI CENTER în zilele de 1 - 2 martie.

01/11/2016

Dorim să mulțumim tuturor partenerilor ASTAL care au vizitat standul nostru în cadrul expoziţiei Romanian Security Fair 2016!  Cel mai mare interes al vizitatorilor a fost asupra soluţiilor inovatoare prezentate: seria nouă de centrale şi elemente adresabile Polon 6000, camere NOVUS IP şi AHD cu analiza video, starlight sau termoviziune, înregistratoare inteligente şi multe altele, gama nouă de produse OPTEX şi sistemele de detecţie incendiu prin aspiraţie AIR SENSE.

RSF 2016 - Mulţumim că aţi fost alături de noi!

Dorim să mulțumim tuturor partenerilor ASTAL care au vizitat standul nostru în cadrul expoziţiei Romanian Security Fair 2016!

29/09/2016

Mai aproape de partenerii ASTAL: Training Polon-Alfa & Novus IP in Timisoara

Mai aproape de partenerii ASTAL

Avem plăcerea să vă invităm la Trainingul ‘Proiectare si integrare Polon-Alfa & Novus IP în softul VENO’ organizat de ASTAL Security Technologies

23/09/2016

ASTAL vă așteaptă la Romanian Security Fair 2016

ASTAL la Romanian Security Fair 2016

Vă invităm să vizitați standul nostru, unde vă vom aștepta cu cele mai noi produse și tehnologii din portofoliul ASTAL, cu demonstrații și workshop.

 

Drepturi de autor 2021 POLON-ALFA ROMANIA S.R.L.   TERMENI ŞI CONDIŢII