Despre noi

ASTAL Security Technologies S.R.L. a fost înființată în anul 2011, ca sucursală în România a grupului AAT Holding, cel mai mare producător și distribuitor de echipamente de securitate din Polonia, cu 13 sucursale și peste 500 de angajați. Suntem o companie nouă în piața din România, însă beneficiem de experiența celor peste 20 de ani de activitate a companiei mamă și de asemenea de suportul echipei de specialiști din Polonia, peste 150 de persoane implicate în procesul de producție, dezvoltare, cercetare și management de produs.

Misiunea noastră reprezintă un angajament ferm faţă de valorile de bază ale companiei ASTAL: integritate, responsabilitate, munca de echipă şi de inovare.

Ne angajăm să oferim clienților noștri accesibilitate la produse și servicii ireproșabile, recunoscute peste tot în lume iar echipa de specialiști oferă documentaţia tehnică completă, elaborează proiecte, efectuează teste şi ajută la punerea în funcţiune a sistemelor de securitate complexe.

ASTAL SECURITY TECHNOLOGIES S.R.L. vă oferă un portofoliu complet de produse și accesorii:

  • Garanția de 3 ani pentru toate produsele CCTV de la NOVUS certifică fiabilitatea și calitatea gamei complete de camere video analogice și IP, DVR-uri și NVR-uri, cât și a gamei variate de accesorii. Pentru toate produsele Novus IP se oferă gratuit software-ul de management NMS, fără alte costuri suplimentare.  • Pastrând integral în Polonia producția echipamentelor, Polon Alfa asigură un nivel ridicat de calitate al sistemele de detectare a incendiilor, certificate EC și EN-54. Toate produsele Polon-Alfa au o perioadă de garanție de 5 ani.  • Ca unic distribuitor al Texecom în România , scopul nostru este să vă aducem un sistem performant anti-efracție la un preț foarte competitiv, cu garanția produselor de până la 10 ani.  • KaDe este sistemul de control-acces intuitiv și ușor de instalat, care se extinde de la comanda independentă a unei uşi, la sisteme de până la 1024 de uși cu dublu acces. Software-ul de management și pontaj este oferit gratuit la achiziționarea fiecărui sistem KaDe.  • Oferta noastră conține și o gamă variată de accesorii necesare pentru a crea o soluţie completă și funcțională.

În afară de gama variată de produse, compania noastră oferă servicii de reparaţii în garanţie şi post-garanție, susţine clienţii cu consultaţii şi asistenţă tehnică, cu sesiuni de training pentru formarea personalului și îmbunătăţirea noțiunilor de instalare și configurare a sistemelor.

Vă oferim cele mai bune prețuri de producător și produse la standarde Europene, pentru a vă facilita abordarea optimă a partenerilor și clienților dumneavoastră.

 

Drepturi de autor 2021 POLON-ALFA ROMANIA S.R.L.   TERMENI ŞI CONDIŢII