Romanian Security Fair 2018

Cea de-a cincea ediție a Romanian Security Fair 2018 - unul dintre cele mai mari târguri dedicate sistemelor și serviciilor de securitate din Romania, desfășurată în perioada 18-20 octombrie, a reunit în număr mare cele mai importante companii de securitate din Europa.

Pe durata celor 3 zile de eveniment,in cadrul standului nostru au fost prezentate bine-cunoscutele dispozitive marca Polon-Alfa, Novus, Kade și Texecom, cât și echipamente nou lansate pe piață.
 
Anul acesta, un loc foarte important în standul nostru a fost ocupat de produsele din gama Polon-Alfa, prin prezenta sistemului de detecție adresabil, interactiv și intuitiv, cu arhitectură distribuită – POLON 6000, și a sistemului avansat de extragere a fumului, UCS 6000. Mai mult, vizitatorii Romanian Security Fair 2018 au putut vizualiza și testa, în premieră, sistemul dual de stingere automată a incendiilor- IGNIS 2500, cât și sistemul de detecție a gazelor SDG 6000 pentru detectarea și semnalarea prezenței gazelor inflamabile, alcătuit dintr-un panou de control al detectării gazului CDG 6000 și detectori de gaz adresabili.
 

Asemenea edițiilor Romanian Security Fair anterioare, si de acesta dată, întreaga echipă ASTAL ne-am putut bucura de timpul de calitate petrecut alături de toți cei care ne-au vizitat standul. Vă mulțumim, și suntem nerăbdători să colaborăm și în viitorul apropiat.

 
 

 

Drepturi de autor 2021 POLON-ALFA ROMANIA S.R.L.   TERMENI ŞI CONDIŢII