POLON-ALFA: Latest Technology. Highest Quality.

Începand cu luna iulie a acestui an, fabrica Polon-Alfa- cel mai mare producător de sisteme de incendiu și echipamente pentru măsurarea radiațiilor ionizante, se află în plină expansiune, în vederea modernizării, dar și a creșterii  forței de muncă de până la 30% .

 
Polon-Alfa a fost fondată în anul 1957, ca Departament Experimental al Institutului Tele-Radiotehnic. În anul 1962, acesta a reușit să dezvolte primul detector de fum de ionizare din Polonia, și cel de-al treilea din lume. Până la începutul anilor '80, fabrica Polon-Alfa s-a ocupat cu producerea de  echipamente dozimetrice pentru nevoile tehnologiei nucleare, urmând ca în prezent, acesta să fie implicată în producerea de sisteme complete de alarmă de incendiu și de protecție împotriva incendiilor, dispozitive utilizate la nivel mondial.

Gama de produse Polon-Alfa se remarcă în mod exclusiv prin nivelul ridicat de calitate al sistemelor de detectare a incendiilor, certificate EC și EN-54, produse create în cadrul Departamentului de Construcții și Tehnologie. În trecut, în această secțiune a fost creat primul detector polonez de radio, cea mai recentă invenție la nivel mondial fiind sistemul de alarmă de incendiu, cu arhitectură distribuită  - POLON 6000.

Investiția prevede construirea de noi clădiri de producție și cercetare,  precum și reconstruirea și modernizarea mai multor clădiri utilizate în prezent. Noile clădiri modernizate vor servi pentru producția electronică automatizată de înaltă tehnologie, controlul calității produselor, și laboratoare specializate pentru cercetare și dezvoltare.

Astfel, după finalizarea construcției, noua fabrica își va deschide porțile pentru aproximativ 100 de persoane care se vor alătura echipei.

 

Drepturi de autor 2021 POLON-ALFA ROMANIA S.R.L.   TERMENI ŞI CONDIŢII