10 ani de activitate în România

Luna Decembrie aduce spiritul festiv, iar anul acesta este cu atât mai specială pentru Polon-Alfa, deoarece sărbătorim 10 ani de activitate în România.

Astfel, după 10 ani de muncă asiduă, mii de proiecte finalizate cu succes, sute de referințe de renume (spitale, hoteluri, clădiri de birouri, fabrici sau clădiri rezidențiale) putem să confirmăm că echipa Polon-Alfa Romania a reușit să clădească încrederea proiectanților, integratorilor și a beneficiarilor din țară în calitatea și performanța sistemelor noastre de detecție și alarmare la incendiu.

Dezvoltarea constantă a echipei de profesioniști cu o experiență vastă în domeniu și deschiderea birourilor din Cluj, Iași și Timișoara au fost factori majori care au ajutat dezvoltarea accelerată pe care Polon-Alfa a înregistrat-o în România. Pentru a susține această creștere exponențială, care s-a manifestat și în Polonia și restul Europei, în cursul acestui an s-a finalizat cu succes noua fabrică. Pentru că timpurile nu ne permit o vizită fizică, vă invităm la un tur virtual al noilor spații de producție în videoclipul următor.

Mulțumim tuturor celor care au avut încredere în noi în acești 10 ani și vă asigurăm că ne vom dedica în continuare pentru a duce cu succes la final toate proiectele viitoare, indiferent de cât de complexe și dificile vor fi!

 

Drepturi de autor 2021 POLON-ALFA ROMANIA S.R.L.   TERMENI ŞI CONDIŢII